28.8.2012

Essie -kynnet!


Tässä on uusi Essien Resort Collection (minipaketti). Sävyjen nimet ovat She's Picture perfect, Pink-A-Boo, Sure Shot ja No More Film. Noi on tosi pieniä verrattuna niihin normaali kokoisiin. Myös pensselit on pienempiä ja sen takia lakan levitys oli vähän hankalaa. Lakka loppui tosi nopeasti kesken. Lakan koostumus oli mielestäni paljon ohkasempi kuin aikasemmin käyttämieni lakkojen. Se oli kai kuitenkin ihan hyvä asia. Luulen, että kyseisen ominaisuuden ansiosta ne säilyvät käyttökelpoisina pitempään.  Miinusta Essielle siitä, että lakkojen kuivuminen kesti todella kauan.


Kuvassa mahtava tuote Essieltä (Protein Base Coat). Kyseinen aluslakka kuivui tosi nopeasti ja levittyi tasaisesti, joten siihen päälle lakkaaminen oli myös tasaista. Olen huomannut, että jotkut aluslakat tekevät värien levittämisestä vähän vaikeampaa kuin ilman aluslakkaa. Huomasin myös, että Essien aluslakka suojasi kynttä värjäytymiseltä. Kynsilakan poistaminen oli huomattavasti helpompaa.


Tässä näkyy No More Film -sävy. Se oli suosikkini noista neljästä väristä. Se oli myös ainoa, jota tarvitsi laittaa vain yksi kerros. Myöhemmissä kuvissa näkyy vaaleampina pisteinä She's Picture Perfect ja tummempina Sure Shot. Pilkkujen tekemiseen käytin edellisessä postauksessa mainitsemaani Dotter Duo Toolia.






 Seuraavissa postauksissa luvassa liukuvärjäystä ja Galaksikynsiä! Käytin niihinkin näitä uusia Essieitä.

3 kommenttia: