17.7.2012

DIYnails!


Tässä käytin pohjana IsaDoran sävyjä 705 combat khak ja 617 dolce vita. Mustat viivat tein Orlyn Instant Artist water-based paintilla. Mahtava tuote! Se levittyy helpommin kuin tavallinen kynsilakka, eikä kuivu siveltimeen, mutta kynnellä kuivuu sekunneissa. Valkoiset viivat tein tavallisella kynsilakalla. Käytin apuna alla näkyviä kynsitarroja, sillä normikynsilakoilla viivojen piirtely ei ole yhtä helppoa kuin Instant Artist tuotteilla. Tarrat kiinnitetään kynnelle/kynsille, lisätään lakka päälle ja poistetaan heti! Jos antaa lakan kuivua, niin kynsilakka lohkeaa tarran mukana (Itse tarra asetetaan tietysti kuivuneelle kynnelle)! Tein ensin valkoiset viivat, sitten korjailin mustalla.


Oikealla kuva Orlyn Instant Artist tuotteista. Sivellin on muotoiltu valmiiksi ohueksi, jolloin kuvioiden piirtely on hyvin helppoa. Yksi purkki maksaa Stockmannilla 11,50€ ja värivalikoima siellä on yllättävän suuri. Jos harrastaa netissä shoppailua, niin esimerkiksi eBaysta niitä saa 2,70-5 dollarilla per purkki. Suosittelen ehdottomasti kyseistä tuotetta! Kynsitarrat olen tilannut netistä joltain suomenkieliseltä sivustolta.

2 kommenttia:

  1. JEE! Perustit tän! Näyttää tosi hyvältä:) Noi selostukset on tosi hyviä ja on muutenki kiva lukee arvioita noista lakoista. Haluaisin muuten tietää onko ne paljon hehkutetut Essien kynsilakat ison hintansa arvosia. Ainakin värivalikoima on makee ja ne lakkapurkitkin näyttää kivoilta mutta kun ne on niin kalliita. Olis muutenkin kiva jos esim. vertailisit edullisia (n.5e) kynsilakkojen kestävyyttä, että mitkä on parhaita. Lisää postauksia ja kuvia!! :)

    -Aura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääki varmaan seuraavaks sijottaa yhteen Essie-lakkaan ja testailla sitä! Tosi kiva, että sulla on jotain postaustoiveita! Mä ehinki jo keksii suunnitelman ton Essie-postauksen varalle! Ihanaa, että tykkäsit :)

      Poista