2.8.2012

Ranskalainen manikyyri?


Noniin! Pitkän tauon jälkeen pääsin taas lakkailemaan kynsiäni ja tässä on tulos. Kävin laittamassa geelilakkaukset, enkä niiden takia voinut tehdä kynsilleni mitään. Geelilakkausten poistaminen kesti ainakin kolme tuntia! Lisäksi sain (osittain) poistettua vain vasemman käden lakkaukset. Suosittelen siis, että jos ei ole varaa laittaa kynsiä uudestaan, niin jättää koko homman väliin.

Tuotteet joita käytin:1. Valitse pohjalakka ja lakkaa siististi pohjakerros.
2. Käytä ohutta sivellintä "ranskalaisen manikyyrin"- viivojen tekemiseen.
3. Anna kuivua kunnolla ja lisää päällyslakka.
4. Tässä myös vähän lisäkoristelua.

Pisteillä saa kivaa piristystä aikaiseksi!
Erittäin kätevä työkalu pisteiden tekemiseen!

    Kun tekee hyvän pohjalakkauksen, niin Orlyn Instant Artist tuotteilla on todella helppoa tehdä koristeluja ja muokkailla niitä. Jos koristelu menee pieleen, niin tuotteen saa helposti pyyhittyä vaikka paperin palasella. Itse kokeilin monta kertaa ennen kuin olin tyytyväinen lopputulokseen.
Tällaiseen lopputulokseen päädyin!

6 kommenttia:

 1. Jee Anni! Hyvältä näyttää :-) Mä linkitin just sun blogin osoitteen mun blogissa, toivottavasti ihmiset löytää sitä kautta tänne! Jos tarviit apua Bloggerin toimintojen tai ulkonäköasetusten kanssa, niin kerro mulle! Keep going!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paju :)! Oot ihana <3 Nyt pitää vaa pitää tätä postausvauhtia yllä!

   Poista
 2. Mullakin on tällä hetkellä muuten geelilakkauksen jämät kynsissä. Oon yrittänyt repiä niitä viimeisiä pois, kun normi kynsilakanpoistoaineella ei lähtenyt. Millä sait ne veke? Mä haluisin käydä laittaa uudet sitten ennen kun lähden lomalle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisesta kädestä mä vaa revin ne pois ku ne oli niin kuluneet jo, mut sitä en suosittele koska mulla lähti puolet kynnestäkin mukana :D Toisen käden otin vähän hellävarasemmin pois: Pidin vähän aikaa kynsilakanpoistoainetta siinä kynnellä ja sit tosi karheella viilalla viilasin ni se alkaa tulee sallasina kerroksina pois. Jouduin kutenki toistaa samalla kynnelle ton joku neljä kertaa ennen ku se lähti kokonaan. Todella hankalaa oli!

   Poista
  2. "Otin käden pois" :D haha

   Poista
  3. Haha! Pitää ottaa kyllä tosi hellävarasesti pois :-D

   Poista